Trenutno pregledavate Besplatno zakoračite u okrutan svijet igre The Witcher RPG

Besplatno zakoračite u okrutan svijet igre The Witcher RPG

Znamo osobno koji sve izazovi dolaze s idejom ulaska u novi RPG, ali R. Talsorian Games je baš zbog toga omogućio besplatno preuzimanje pojednostavljenog pravilnika za The Witcher RPG s kojim možete sami proći kroz osnovne teme i ideje iza ove igre, ali i odigrati jednu pripremljenu misiju s predefiniranim likovima. Pod imenom Easy Mode, ovaj pravilnik prolazi kroz atmosferu ovog svijeta, kako funkcioniraju borbeni sistemi, uvodno umijeće stvaranja posebnih napitaka te razne savjete kako voditi priču kao GM.

Tu je i spomenuta misija Still Waters u kojoj prilikom bijega od vojske Nilfgaarda završite u močvari okruženi hordama drownera, ali i radikalima koji su napadali karavane već posljednjih nekoliko tjedana. Hoćete li uspjeti pobjeći iz ove očajne situacije ili ćete završiti kao i mnogi drugi koji su tu zalutali.

The Witcher RPG otvara vrata jednog od najpopularnijih dark fantasy svjetova današnjice koji svoje korijene vuče iz popularnih knjiga Andrzeja Sapkowskog. Od nagrađivanih digitalnih adaptacija pa sve do hvaljene Netflixove serije, The Witcher je sigurno ostavio svoj trag u fantasy žanru, a ovaj RPG ulazi u detalje tog svijeta s kojima možete rekreirati najpoznatije događaje iz serijala, ali i složiti potpuno nove avanture s novim likovima!

Ako planirate zaigrati The Witcher RPG, zapamtite jednu stvar: “Svijetu ne treba heroj. Treba mu profesionalac!” Brutalan rat je opustošio zemlju, a bilo koji trenutak mira iskorištavaju čudovišta koja se skrivaju svuda oko vas. Sretni krajevi su rijetki, a preživljavaju samo oni najjači i najmudriji. Dobrodošli u mračan i opasan svijet The Witchera!

Odgovori