Trenutno pregledavate Horizon Zero Dawn: The Board Game – Izaberite svog lovca

Horizon Zero Dawn: The Board Game – Izaberite svog lovca

Svi smo već čuli za nagrađivanu PlayStation ekskluzivu Horizon Zero Dawn koja je u svijetu prodana u više od 10 milijuna primjeraka. Sada ćemo se osvrnuti na malo drugačiju verziju te igre.

Horizon Zero Dawn: The Board Game je kao i sama videoigra smještena u dalekoj budućnosti gdje su hubrisi doveli čovječanstvo pred samo izumiranje i planiraju pokrenuti novu eru strojeva. Do četiri igrača mogu preuzeti ulogu svog lovca s vlastitim pozadinskim pričama i kulturama, odabrati mu klasu i frakciju te kao dio Hunter’s Lodgea zajedno krenuti u avanturu kroz jedinstven post-apokaliptičan krajolik pun neprijatelja.

Igrači kreću u igru s profilom odabranog lovca te početnim kartama oružja i štitova. Također, svaki igrač treba pretražiti Salvage deck i složiti svoje početne resurse, promiješati svoj akcijski deck te uzeti svoje Upgrade i Skill tree karte za njihovog lovca. Najmlađi i najstariji igrači uzimaju dodatne Fledging i Leader tokene.

U ovoj igri postoje dvije stvari koje igrači mogu raditi: istražiti područje, odlučiti se za sljedeću misiju i imati interakciju s trgovcima ili vrebati i boriti se protiv strojeva.

S puno neočekivanih izazova i iznenađenja, igrači se za svaku misiju koja traje oko 60-90 minuta trebaju strateški opremiti. Dobivanjem novih vještina, razvijanjem oružja te stavljanjem štitova igrači će svaki na svoj način postati jači i izdržljiviji te će se moći bolje pripremiti za svaku različitu sljedeću misiju.

Iako se zajedno s prijateljima borite protiv hubrisa i zajedno ostvarujete bonuse, svaki od igrača ima poseban cilj, a to je da postane Hawk i zasluži vječnu slavu.

Ne možemo pisati o ovoj društvenoj igri, a da ne spomenemo njene minijature koje sa svojim dizajnom i pažnjom na detalje odlično poboljšavaju doživljaj cijele igre.

Jeste li spremni za ovu post-apokaliptičnu avanturu?

Ova objava ima 3 komentara

  1. www.amzx.art

    Your blog is a gratitude celebration, and I’m thankful for the festive atmosphere you create. Thank you for the constant merriment!

  2. www.amzx.art

    “Your motivational messages are like rain in the desert of negativity. Thank you for bringing life to our spirits!”

  3. www.amzx.art

    Seu trabalho é realmente admirável. Continue nos presenteando com esses conteúdos incríveis!

Odgovori