Trenutno pregledavate Što sve nudi Modern Horizons 2?

Što sve nudi Modern Horizons 2?

Dugoočekivani set je napokon stigao za Modern i Commander igrače podjednako i to s 303 karata u glavnom setu. Igrači mogu birati između više različitih paketa među kojima su Draft, Set i Collector boosteri i njihovi boxevi.

Svaki Draft booster sadrži jednu New-to-Modern kartu, sa šansom da bude i tradicionalna foil karta. Također u svakom Draft Boosteru dolazi barem jedna Rare ili Mythic Rare karta.

Set boosteri su s druge strane namijenjeni da budu zabavni za otvaranje. Svaki booster sadrži art kartu, Rare ili Mythic Rare kartu, ali i šansu za otvoriti posebnu Sketch ili Retro-Frame Fetch Land kartu.

Ovaj set nudi i Bundle box koji dolazi s 10 Draft Boostera, ekskluzivnom foil promo kartom, 40 basic land kartama i Spindown life counterom.

Povratak u prošlost

Ovaj set posebno će razveseliti stare igrače i kolekcionare Magica jer zadnjih 42 karata glavnog seta (#262 – #303) su reprintane karte iz prošlosti. Također, uz glavni set, Modern Horizons 2 Collector boosteri sadrže reprintane karte iz prvog Modern Horizons seta u retro okvirima.

Uz karte, vratilo se i čak preko 40 Keywoed abilitiea, akcija i ostalih mehanika kao što su Snow i Silver mehanike te Ninjutsu ability sa stealthom koji će iznenaditi vaše protivnike.


Što se tiče cijenovnog ranga booster i boxeva, na našem webshopu možete pronaći sljedeće proizvode:

Magic: The Gathering Modern Horizons 2 Draft Booster  – Cijena: 54,99KN
Magic: The Gathering Modern Horizons 2 Set Booster – Cijena: 64,99KN
Magic: The Gathering Modern Horizons 2 Draft Booster Box – Cijena: 1.649,99KN
Magic: The Gathering Modern Horizons 2 Bundle – Cijena: 569,99KN

Ova objava ima jedan komentar

  1. www.amzx.art

    Your positivity is contagious, spreading like wildfire with every post. Thank you for the happy epidemic!

Odgovori